Card image cap

E-learning : Duurzaamheid

Academische opleiding

BTA icone map

Hoe duurzaam is jouw reisaanbod?

Waarschijnlijk ben je je bewust van duurzaamheid en heb je al enkele stappen genomen om je reisaanbod te verduurzamen. Maar benut je alle kansen voor je reisorganisatie en creëer je daadwerkelijk een positieve impact op je reisbestemmingen?

In deze training leidt duurzaamheidsadviseur Anne de Jong je door de 5 bouwstenen van duurzaam toerisme. Deze bouwstenen helpen je om duurzaamheid op een structurele en effectieve wijze te implementeren, zodat het aansluit bij jouw reisorganisatie en waarde toevoegt aan je reisaanbod. 

Deze training biedt praktisch en creatief advies om duurzaamheid stevig te verankeren in je reisorganisatie. Na afloop van de training ben je in staat om zelfstandig met de bouwstenen aan de slag te gaan en je positieve impact te vergroten!

Inhoud

Deze duurzaamheidstraining is gebaseerd op de door het Good Tourism Institute ontwikkelde framework: De 5 bouwstenen van duurzaam toerisme. Elke bouwsteen heeft praktische opdrachten waarmee je zelf aan de slag kunt.

  • Bouwsteen 1: Begrip
  • Bouwsteen 2: Integratie
  • Bouwsteen 3: Samenwerking
  • Bouwsteen 4: Ontwikkeling
  • Bouwsteen 5: Communicatie

 

Leerdoelen:

Na het volgen van deze training ben je bekend met de basis van duurzaam toerisme en ben je in staat de eerste duurzame stappen te zetten in je eigen organisatie en reisaanbod. Ook degenen die al bekend zijn met duurzaam toerisme zullen na deze training mooie stappen kunnen zetten.

Na het volgen van deze training:

  •        Heb je een beter begrip van het concept duurzaam toerisme en je eigen impact als reisorganisatie
  •        Weet je precies waar je voor staat als reisorganisatie en hoe je medewerkers betrekt bij je missie
  •        Snap je het belang van een duurzame supply-chain en weet je hoe je dit bereikt door structuur en communicatie
  •        Kun je jouw reisaanbod analyseren en praktisch verduurzamen voor duurzamere reiservaringen voor jouw reizigers
  •        Ben je bekend met duurzame marketing en kun je duurzaamheid op een authentieke en effectieve manier communiceren

 

 

 

 

Deze e-learning is gratis voor CP200 werknemers en agentschappen die bezig zijn met het verkrijgen van het CERTA-label.

Als je aan geen van deze 2 criteria voldoet, kunnen we je toegang bieden tot alle e-learningcursussen die momenteel beschikbaar zijn (9 e-learnings momenteel beschikbaar) voor €599 exclusief BTW.

Neem voor meer informatie contact met ons op via info@bta-travel.be 

 

Aanmelden