Belgian Travel Academy

 

Welkom bij de Belgian Travel Academy.

Opleiding is een belangrijke sleutel voor de toekomstige ontwikkeling van jezelf, jouw bedrijf en onze sector. Daarom wordt het platform van de Belgian Travel Academy dit jaar gratis ter beschikking gesteld voor de gehele Belgische reissector en iedereen die er in werkzaam is.

Dit platform heeft tot doel om je een hele waaier aan opleidingen aan te bieden. Het betreft zowel academische vormingen (office-toepassingen, sociale media, algemene management opleidingen, financiële opleidingen, enz…) evenals commerciële opleidingen (productopleidingen, enz…)

Je wil een opleiding volgen?
Registreer je dan even via https://www.belgian-travel-academy.be/nl/inschrijving en je hebt meteen toegang tot alle beschikbare opleidingen

Je wil een opleiding aanbieden?
Je bent een touroperator, luchtvaartmaatschappij, toeristische dienst, verzekeringsmaatschappij, enz… via deze link kan je makkelijk je opleidingen aanbieden, publiceren, extra zichtbaarheid geven en toegankelijk maken voor de gehele reissector.
Veel succes! Door een verdere professionalisering van onze sector ontwikkelen we niet enkel onze competenties, maar zorgen we samen ook voor een duurzamere toekomst van onze sector.

De Belgian Travel Academy is een initiatief dat met de steun van de Waalse Regering in 2018 het licht zag. Ze maakt een belangrijk deel uit van het erkenningsproces CERTA. Dit geheel zal binnen het kader van de relance van de Belgische reissector een belangrijke rol spelen vanaf 2022.
Vandaag, voor 2021, wordt het geheel gratis aangeboden om een zo groot mogelijk aantal opleidingen ter beschikking te stellen van iedere reisprofessional.

UPAVVVRABTOBTOBTCFBAACEFORA/CEVORA

Ben je al lid?

Log in om meer te weten te komen over onze opleidingen 

 

Wachtwoord vergeten?
Wachtwoord vergeten ?

Ben je nog geen lid?

De BTA wordt een platform dat toegankelijk is voor alle professionals in de toeristische sector.
Word gratis lid en profiteer van de aangeboden opleidingen.

Your browser does not support SVGs