Belgian Travel Academy
 

Trainingen voor iedereen: BTC opent haar platform voor IEDEREEN

De Belgian Travel Academy (BTA) is uw toegangspoort tot een wereld van kennis en vaardigheden in de Belgische toerismesector. Bij de oprichting in 2018 waren deze trainingen enkel beschikbaar voor Franstaligen. Sinds 2021 is het gehele aanbod ook beschikbaar in het Nederlands.

Bent u een reisagent, een reisorganisator, werkzaam bij een toerismebureau, een toeristische attractie, een werkzoekende of een student in toerisme, we nodigen je uit om kosteloos lid te worden van ons platform.

Door onze projecten open te stellen voor iedereen, plukken we er allemaal de vruchten van: Forem neemt onze e-learnings op in hun 2-maanden durende opleiding; Visit Wallonie deelt ze met haar netwerk van Waalse ondernemers en Cevora heeft deze maand een specifieke nieuwsbrief aan de Belgian Travel Confederation/Belgian Travel Academy gewijd.

Samen bouwen we aan een dynamische sector met betrokken professionals!

Hebt u suggesties voor trainingen? We horen het graag! Schrijf ons hier en deel uw suggesties. Vergeet niet om u in te schrijven voor onze wekelijkse gratis nieuwsbrief om van alles op de hoogte te blijven!

Laten we onze samenwerking versterken voor een sterke sector en betrokken professionals!

 
 
 

Ontdek gratis digitale tools - Lang leve Europa!

De Europese Commissie heeft een breed aanbod van gratis digitale tools en “best practices” samengesteld. Deze werden ontwikkeld door Europese KMO’s en zijn eveneens bruikbaar voor spelers in de toeristische sector. U vindt het volledige aanbod op website van DG Grow met heel wat toegankelijke digitale oplossingen en inspirerende voorbeelden.

Of het nu handelt om uw klanten op bestemming beter en efficiënter te informeren, het analyseren van uw cijfers of het samenwerken met lokale partners, u zult zeker relevante oplossingen vinden. Profiteer ervan, het is gratis! En als u bronnen heeft om te delen, aarzel dan niet om mee bij te dragen aan dit samenwerkingsverband.

 
 
 

De Hoofdopleidingen:

Vermijd luchtvaartproblemen deze zomer!
Sales: E-learning by TeachUp
Treinreizen: de toekomst
klik hier
klik hier
klik hier

 

 
 
 

BTC - Belgian Travel Confederation
www.belgian-travel-confederation.be

Boulevard Brand Whitlock 132, 1200 Bruxelles
info@btc-travel.be

 
BTA - Belgian Travel Academy
info@bta-travel.be
  Certa
certa@btc-travel.be

Mail envoyé à [email]