Belgian Travel Academy
 

Vakantie salon: 01 tot 04 februari - CERTA-label in de kijker

 

We zijn verheugd om onze enthousiaste deelname aan het Vakantiesalon van Brussel, van 01 tot 04 februari 2024, aan te kondigen om ons CERTA-label voor te stellen en bekend te maken bij het grote publiek.

Het label zal te zien zijn op de gezamenlijke stand van UPAV-VVR-BTC.

Er zullen folders beschikbaar zijn voor bezoekers. Een QR-code op de folder leidt bezoekers naar de contactgegevens van gecertificeerde agentschappen. Tot nu toe zijn er 9 agentschappen* in de lijst opgenomen.

BELANGRIJK: voor de 46 andere agentschappen die in aanmerking komen voor certificering, wordt op maandag 29 januari om 12.00 uur een buitengewone vergadering van het certificeringscomité gehouden om hen in staat te stellen te profiteren van deze zichtbaarheid.

Kom donderdagavond naar de Brussels Travel Top zodat ook jij het avontuur van het CERTA-label kunt aangaan! We zullen het ook hebben over cijfers, opleiding (BTA) en duurzaamheid - de 4 pijlers van BTC.

*Tot op heden werden 9 agentschappen overgenomen: RTK Travel center Moucron, Europ'Aventure, Josk bv, Voyages Plus, Railtrip, De Buck Agency, Perlan bv/Vakantie te paard, Voyages Léonard & Fossana bv.

 
 
 

Nieuwe leden BTC: BATM - ANTOR

 
 
 

Opleiding in de kijker :

 


Social Media travel Workshop
Book-a-Group webinar 
E-learning: Sales technieken
Klik hier
Klik hier
Klik hier

 

 
 
 

Blijf op de hoogte

Volg ons op onze sociale media

 

 

 

 

 

 
 
 

BTC - Belgian Travel Confederation
www.belgian-travel-confederation.be

Boulevard Brand Whitlock 132, 1200 Bruxelles
info@btc-travel.be

 
BTA - Belgian Travel Academy
info@bta-travel.be
  Certa
certa@btc-travel.be

Mail envoyé à [email]