Belgian Travel Academy
 

CERTA 2024 en de nieuwe ontwikkelingen

CERTA in 2024, hoe ziet dat eruit?

Met het nieuwe jaaar zijn er een aantal nieuwigheden met betrekking tot het CERTA & CERTA Green-label:

  1. We hebben 4 nieuwe e-learnings - 4 nieuwe onderwerpen(*) zijn momenteel in productie: ons aanbod wordt dus binnenkort uitgebreid! 
    Wat waarde heeft, heeft ook een prijs... Vanaf 2024 zullen de e-learnings nu alleen gratis beschikbaar zijn voor alle werknemers die deel uitmaken van het PC200 EN/OF agentschappen die zich in 2024 wensen te certificeren en uiteraard degenen die dit al hebben gedaan. Voor alle anderen die toegang willen tot de e-learnings zonder doel om zich op termijn te certificeren, zal een tarief van €599 excl. btw van toepassing zijn.
  2. De volgende certificeringscommissie vindt plaats op dinsdag 9 januari 2024: er is nog tijd om mee te doen.
  3. De Brussels Holiday Fair is begin februari: we zullen deze gelegenheid aangrijpen om gecertificeerde ondernemingen in de spotlights te zetten.

HERINNERING:

  • Om het CERTA-label te verkrijgen, is het verplicht om 5 e-learnings te volgen, naar keuze van het onderwerp en per 5 VTE in uw bedrijf.
  • Het CERTA zijn 17 criteria om aan te voldoen. Reken op een halve dag om het proces af te ronden. De te volgen e-learnings duren tussen de 1 en 2,5 uur. Als u de taak binnen uw bedrijf verdeelt, is dit tegen het einde van de maand haalbaar, toch? Voor het CERTA GREEN geeft u uzelf 6 maanden à 1 jaar om het te behalen, de verduurzamingsproces duurt namelijk langer. We helpen u daar graag bij.
  • Een contactpersoon om u te begeleiden: certa@btc-travel.be. Aarzel niet om vragen te stellen.

(*)De nieuwe e-learnings gaan over: BTW in de reissector, passagiersrechten en luchtvaartwetgeving, luchtvaart voor non-IATA agentschappen en de 5 bouwstenen van duurzaam toerisme: elke training wordt gegeven door een expert in zijn vakgebied.

 
 
 

Opleiding in de kijker :

 

Workshop Reiswet : Reizen? Ready, Set, Go!

IATA Foundation Course

Microsoft 365 : je werk regelen en samenwerken via Teams

Klik hier
Klik hier
Klik hier

 

 
 
 

Blijf altijd op de hoogte.

Volg ons op sociale media

 

 

 
 
 

BTC - Belgian Travel Confederation
www.belgian-travel-confederation.be

Boulevard Brand Whitlock 132, 1200 Bruxelles
info@btc-travel.be

 
BTA - Belgian Travel Academy
info@bta-travel.be
  Certa
certa@btc-travel.be

Mail envoyé à [email]