Belgian Travel Academy
 

Prettige feestdagen

 

In deze warme en feestelijke periode van het jaar wil het hele team van de Belgian Travel Confederation zijn dankbaarheid betuigen voor het vertrouwen dat u ons het hele jaar door schenkt. Het is dankzij uitzonderlijke partners zoals u dat we kunnen blijven uitblinken in wat we doen.

De feestdagen zijn een moment om even stil te staan bij wat we in het verleden hebben bereikt en bij toekomstige opportuniteiten.

Bij BTC zijn we trots op wat we hebben bereikt:

  • Opleidingen die beantwoorden aan de verwachtingen van de sector: misschien kunt u er in 2024 van profiteren dankzij de aanpassing van ons aanbod;
  • Een CERTA en CERTA Green kwaliteitslabel, dat u hopelijk in uw etalages, op uw sociale netwerken en op uw websites zult zien: "Reizen met een gerust gemoed" dankzij de service van een professional is nog nooit zo waar geweest.
  • De publicatie van 4 rapporten met cijfers over de reisgewoonten van de Belgen, zowel wereldwijd als binnen het georganiseerde reismarkt: we hebben grote ambities om in 2024 nog meer cijfers te verzamelen, nog representatiever te zijn voor onze markt om U te helpen... Dat is onze grootste ambitie.
  • Langzaam maar zeker zullen onze 3 andere projecten UW business en UW producten duurzaam maken. In 2024 gaan we nog een stap verder... Vanaf 2024 is dit niet meer weg te denken, want onze sector heeft een belangrijke rol te spelen.

Mogen deze feestdagen u vreugde, geluk en succes brengen, zowel professioneel als persoonlijk.

Hopelijk kan u genieten van enkele warme momenten met uw dierbaren en uw batterijen opladen voor een succesvol nieuwjaar.

We kijken ernaar uit om dit prachtige avontuur met jullie voort te zetten in 2024 en daarna.

 

 
 
 

Blijf op de hoogte

Volg ons op onze sociale media

 

 

 
 
 

BTC - Belgian Travel Confederation
www.belgian-travel-confederation.be

Boulevard Brand Whitlock 132, 1200 Bruxelles
info@btc-travel.be

 
BTA - Belgian Travel Academy
info@bta-travel.be
  Certa
certa@btc-travel.be

Mail envoyé à [email]