Belgian Travel Academy
 

On-demand training: BTA voor sectorspecifieke opleidingen, Cevora voor vakoverschrijdende trainings

Om opleidingen dicht bij huis toegankelijk te maken, introduceren we vanaf 2024 een nieuw concept: opleidingen op aanvraag.

Voor "vakoverschrijdende" opleidingen, d.w.z. voor alle werknemers van het Paritair Comité 200, biedt Cevora nu al de mogelijkheid om de opleiding te kiezen die u interesseert en deze te organiseren voor de werknemers van uw onderneming (incompany opleiding). Aangezien onze sector uit kleine structuren bestaat, is het soms moeilijk om 6 werknemers van hetzelfde bedrijf samen te brengen. Wat kun je dan doen? Vraag Cefora om een groep werknemers uit jouw regio samen te brengen en laat ze valideren als "intercompany".

Er staan meer dan 300 trainingen voor je klaar, en eerlijk gezegd zijn ze allemaal van topkwaliteit. We raden je aan om een kijkje te nemen op hun site en je opleidingsplan voor 2024 te organiseren.

Voor opleidingen die specifiek zijn voor onze sector, ga je naar onze website www.belgiantravelacademy.be, waar je de onderwerpen vindt die we momenteel aanbieden. Neem contact met ons op en samen organiseren we de opleiding bij jou in de buurt, in de vorm van een "intercompany".

 
 
 

Wat je niet mag missen: Trainingscyclus

BECI en CEd Relance hebben deze "Preventie/herstel"-opleidingscyclus opgezet om Brusselse ondernemers te ondersteunen, hun vaardigheden te versterken, het economisch herstel te bevorderen en bij te dragen tot de duurzame groei van ondernemingen in het Brussels Hoofdstedelijk Gewest.

Deze opleidingen zijn heel praktisch van opzet, met concrete voorbeelden en adviezen die rechtstreeks van toepassing zijn op het dagelijks beheer van ondernemingen. Dit maakt ze bijzonder nuttig voor ondernemers die op zoek zijn naar concrete oplossingen voor hun bedrijfsproblemen.

Bovendien maakt CEd Relance, door deze cursussen gratis aan te bieden, deze middelen toegankelijk voor een breed scala aan ondernemers, ook voor degenen die misschien maar beperkte middelen hebben om te investeren in hun persoonlijke en professionele ontwikkeling.

Wacht dus niet langer, schrijf u in voor de volgende gratis workshops die u interesseren en sluit u aan bij de gemeenschap van Brusselse ondernemers die willen investeren in de toekomst op lange termijn en de groei van hun bedrijf!

 
 
 

Opleiding in de kijker :

 

Hoe duurzaam is jouw reisaanbod?

Sociale media en AI-trends

E-learning Marketing in Toerisme

klik hier
klik hier
klik hier

 

 
 
 

Blijf op de hoogte

Volg ons op onze sociale media 

 

 
 
 

BTC - Belgian Travel Confederation
www.belgian-travel-confederation.be

Boulevard Brand Whitlock 132, 1200 Bruxelles
info@btc-travel.be

 
BTA - Belgian Travel Academy
info@bta-travel.be
  Certa
certa@btc-travel.be

Mail envoyé à [email]