Belgian Travel Academy
 

ATRE: Ontdek onze ambassadeur van de week

ATR (Agir pour un Tourisme Responsable) heeft ons betrokken bij het Europese project ATRE. We zijn ook lid van hun vereniging, wat ons in staat stelt om geïnspireerd te raken door alle Franse initiatieven op het gebied van duurzaam toerisme, want in Frankrijk gebeurt er veel.

Waarom dit ATRE-project voor de BTC? Om te leren, om uit te wisselen, om samen te werken en inspiratie op te doen van wat anderen doen. Het kernteam van het ATRE-project wordt verrijkt door de aanwezigheid van ambassadeurs met verschillende nationaliteiten, die "concreet" spreken.

Vandaag is Enrico Marletto ambassadeur van het ATRE-project voor Italië, voorzitter van de coöperatie "Viaggi solidali".
Enrico Marletto is een reisorganisator die zich al 20 jaar inzet voor verantwoord toerisme en die sinds 2 jaar een herberg beheert in het hart van het middeleeuws dorp Avigliana.

Waarom is hij gevoelig voor dit project en wat doet hij concreet om zijn activiteiten te ontwikkelen richting duurzaam toerisme? Bekijk zijn videopresentatie door hier te klikken!

Wilt u ook ambassadeur van het project in België worden? Neem contact met ons op, het is nog niet te laat.

 
 
 

Onderzoek over opleidingen

 

 

Onze trainingsbibliotheek blijft groeien. Om up-to-date te blijven met nieuwe kansen om professionele ontwikkeling te stimuleren, raden we u ten zeerste aan om regelmatig een kijkje te nemen en misschien zelfs een herinnering in uw agenda te plaatsen. Vertel ons ook wat u echt interesseert via dit in te vullen formulier of via een e-mail naar Lisa op info@bta-travel.be

Op dit moment worden de meeste van onze trainingen online gegeven. In 2024 krijgt u de kans om ze bij u in de buurt aan te organiseren, op maat. We zullen dit toelichten op BTExpo over 3 weken.

Dank u voor uw loyaliteit en betrokkenheid. Laten we samen doorgaan met het ontwikkelen van onze vaardigheden en groeien in deze voortdurend veranderende sector.

 
 
 

Niet te missen opleiding :Tourism on bike online, 21 november

 

Ben je professioneel actief in toerisme en wil je het seizoen 2024 voorbereiden in het teken van de fiets? Werk je in de mobiliteitssector en wil je meer weten over fietstoerisme in de vrije tijd? Of ben je gewoon nieuwsgierig en op zoek naar meer informatie?

Zorg dan dat je er bij bent om de laatste trends van 2023 en kerncijfers voor fietstoerisme te ontdekken. "Tourism on bike" geeft een overzicht van regionale projecten in België en Europa, en zoomt in op inspirerende projecten rond fietstoerisme in Europa.

Schrijf u nu in om meer te weten te komen!

 
 
 

Opleidingen in de kijker :

 

BTW in de reissector & PRW in de praktijk

Ken jezelf en werk beter samen met anderen

E-learning Marketing in Toerisme

Klik hier
Klik hier
Klik hier

 

 
 
 

Blijf altijd op de hoogte

Volg ons op onze social media 

 

 

 
 
 

BTC - Belgian Travel Confederation
www.belgian-travel-confederation.be

Boulevard Brand Whitlock 132, 1200 Bruxelles
info@btc-travel.be

 
BTA - Belgian Travel Academy
info@bta-travel.be
  Certa
certa@btc-travel.be

Mail envoyé à [email]