Belgian Travel Academy
 

Workshop Reiswet Deel III : Voorbeeldcasussen

Een gids door de Reiswet!

Pascal Nelissen Grade stelt u de Belgische reiswet voor, die cruciaal is voor professionals in de reisindustrie. Hij biedt praktische workshops aan om u te helpen de belangrijkste aspecten van deze wet te begrijpen, van boeking tot aansprakelijkheid.

Na het volgen van deze workshops zult u in staat zijn om uw rol in het kader van deze wet beter te begrijpen, de concepten ervan in de praktijk toe te passen, weloverwogen strategische beslissingen te nemen, uw klanten correct te informeren en mogelijke problemen in overeenstemming met de wet aan te pakken.

Het laatste workshop richt zich op concrete gevallen die voortkomen uit de Geschillencommissie Reizen, wat een diepgaand begrip van de wet mogelijk maakt.

Onze docent, Pascal Nelissen Grade, is een ervaren advocaat in het reisrecht en een erkende expert op dit gebied.

Schrijf u nu in!

 
 
 

The Shift, wie zijn ze?

 

The Shift is het Belgische netwerk van organisaties uit verschillende sectoren, verenigd rond een gemeenschappelijk doel: samen werken aan een duurzamere economie en samenleving.
We nodigen u van harte uit om u te abonneren op hun nieuwsbrief. Misschien vindt u wel uw 'groene' inspiratie door hun website te bezoeken!

De BTC is al 1 jaar lid van hun gemeenschap en we hebben kunnen genieten van verschillende interessante activiteiten, daarom steunen we hun vereniging.

Schrijf u hier in voor hun nieuwsbrief!

 
 
 

Opleidingen in de schijnwerpers:

 

Outlook: basiskennis
E-learning: Reiswet!
IATA Foundation Course
klik hier
klik hier
klik hier

 

 
 
 

Blijf altijd op de hoogte!

Volg ons op social media!

 

 

 
 
 

BTC - Belgian Travel Confederation
www.belgian-travel-confederation.be

Boulevard Brand Whitlock 132, 1200 Bruxelles
info@btc-travel.be

 
BTA - Belgian Travel Academy
info@bta-travel.be
  Certa
certa@btc-travel.be

Mail envoyé à [email]