Belgian Travel Academy
 

Wees klaar voor een nieuw schooljaar met heel wat opleidingen!

Terwijl het nog even genieten is van aangename zomerse temperaturen maar september net begonnen is, nodigt de Belgian Travel Confederation je uit voor een bijzondere "Back to School". Gedurende deze maand bieden we je een reeks boeiende opleidingen aan om jouw toeristische kennis te verrijken.

Schrijf je in en laat je verrassen door de opwindende facetten van de reiswereld. Of je nu student bent of al in de toeristische branche werkt, onze opleidingen zijn ontworpen om aan alle ervaringsniveaus te voldoen. Maak van september een maand van leren en ontdekken.

Schrijf je nu in voor onze reeks opleidingen hier.

 
 
 

Twee opleidingen die je niet mag missen:


Voor deze maand september nodigen we je uit om deze twee onmisbare opleidingen te ontdekken:

Op 12/09 bieden we je een klassikale opleiding aan over de ReiswetWorkshop Reiswet Deel I: Reizen? Ready, Set, Go!

In deze opleiding kom je meer te weten over de Reiswet van 21 november 2017 en de grote impact daarvan op de reisprofessionals. Advocatenassociatie Nelissen Grade biedt een praktische gids aan om deze complexe wet te begrijpen en dadelijk toe te passen.

De workshops over de Reiswet behandelen essentiële aspecten en praktische tools om strategische beslissingen te nemen, klanten correct te informeren en juridische vraagstukken met betrekking tot de verkoop van reizen aan te pakken. Door deze workshops te volgen, zullen reisprofessionals praktische juridische kennis die hun vermogen om situaties te beheren en effectief te reageren opdoen.

                                                           ---------------------------------------------------------------------------------

Op 19/09 bieden we je een klassikale opleiding over Treinreizen: de toekomst van reizen en treinen aanbieden als alternatief voor je klant!

In deze opleiding zullen we het huidig aanbod van internationale treinen in Europa in detail verkennen en de voordelen van reizen per trein ten opzichte van andere vervoersmiddelen benadrukken. Bovendien zullen we de specifieke oplossingen van SNCB International voor reisprofessionals presenteren om de planning en reservering van treinreizen te vergemakkelijken. Deze opleiding stelt je in staat om een beter begrip te krijgen van het Europese spoorweglandschap en je diensten als reisprofessional te optimaliseren.

Als je niet beschikbaar bent om een van deze opleidingen bij te wonen, maar wel geïnteresseerd bent in toekomstige opleidingsmogelijkheden, vind je al onze opleidingen hier.
Bereid je voor en plan maar in!

 
 
 

Opleiding in de schijnwerpers:

New PartnerPlusBenefit program!
Workshop Reiswet Deel 1
Treinreizen: de toekomst?
 
klik hier
klik hier
klik hier

 

 
 
 

BTC - Belgian Travel Confederation
www.belgian-travel-confederation.be

Boulevard Brand Whitlock 132, 1200 Bruxelles
info@btc-travel.be

 
BTA - Belgian Travel Academy
info@bta-travel.be
  Certa
certa@btc-travel.be

Mail envoyé à [email]