Belgian Travel Academy
 

Greentripper: hoe & waarom zou u CO2-compensatie aanbieden aan uw klanten? Webinar deze donderdag, 12:00-12:30

Greentripper is een bekende speler op de Belgische markt die consumenten in staat te stelt hun ecologische voetafdruk te compenseren tijdens het reizen.

U hebt het eerste contact met de klant/reiziger en kan dus makkelijk op zijn vraag naar CO2-compensatie antwoorden en dit zelfs suggereren.

UPAV en VVR hebben een exclusief contract voor u onderhandeld zodat u deze dienst makkelijk kunt aanbieden aan uw klanten.

Het aanbieden van de mogelijkheid tot het bijdragen aan het verminderen van de CO2-afdruk is een van de criteria voor het verkrijgen van CERTA-label.

Natacha legt uit hoe het werkt en wat de voorwaarden zijn tijdens een boeiend webinar op donderdag 6 juli, van 12.00 tot 12.30 uur, via deze link. Schrijf u nu in!

 
 
 

De gedragscode voor reisbureaus: heb je hem al ondertekend?

De sector heeft in samenwerking met de FOD Economie een gedragscode opgesteld.U vindt hem via deze link sedert 9 februari 2023.

Door deze code te ondertekenen en terug te zenden naar het aangegeven adres, bevestigt u uw professionalisme tegenover het grote publiek.

De FOD Economie toont niet langer de lijst van die agentschappen die de code ondertekenden op haar website, maar biedt de ondertekenaars een visual aan. Deze visual kan u gebruiken in al uw communicatie en deze met uw klanten in het bijzonder. Diegenen die reeds getekend hebben, hebben de visual afgelopen vrijdag via de FOD ontvangen.

Deze gedragscode beschrijft de rechten en plichten van beide partijen (organisator en klant). Voor u als reisprofessional is dit niets nieuws aangezien elke reisprofessional reeds respecteert wat in deze code staat.

Het ondertekenen van deze gedragscode is een essentieel onderdeel voor het verkrijgen van het CERTA-label.

 
 
 

De hoofdopleindingen:

 

CO2 - compensatie
Reiswet: Workshop
Tourism Management
click hier
cliquez ici
cliquez ici

 

 
 
 

BTC - Belgian Travel Confederation
www.belgian-travel-confederation.be

Boulevard Brand Whitlock 132, 1200 Bruxelles
info@btc-travel.be

 
BTA - Belgian Travel Academy
info@bta-travel.be
  Certa
certa@btc-travel.be

Mail envoyé à [email]