Belgian Travel Academy

TRACE call for SME

 

 

Project TRACE: de BTC helpt je om je kanidatuur in te dienen - deadline 30 juni

TRACE doet een oproep aan KMO's in de toerisme- en cultuursector om gespecialiseerde training en advies te ontvangen voor de ontwikkeling van circulaire bedrijfsstrategieën en toegang tot duurzaamheidscertificering.

100 KMO's zullen een subsidie ontvangen van maximaal 7.200 EUR in 5 Europese landen: Italië, België, Spanje, Roemenië, Cyprus.

 

Stel je NU kandidaat om deel te nemen aan dit project en word de volgende pionier van circulair en cultureel toerisme in de EU!

Het BTC-team helpt je bij het aanvragen van deze subsidie: neem contact met ons op via info@btc-travel.be als je ïnteresse hebt.

 

Wees snel, je moet je aanvraag indienen vóór 30 juni 2023 (de eerste fase van het project loopt vanaf oktober 2023).

 

 
 
 

Opleidingen zomer kalender: website van de Belgian Travel Academy?

Op de website van de Belgian Travel Academy worden voortdurend trainingen toegevoegd die specifiek gericht zijn op de reissector. Inschrijven op het BTA-platform kan voor iedereen en is gratis.

We moedigen allen aan om van de zomer gebruik te maken om zich bij te scholen. Er staan momenteel meer dan 40 opleidingen voor je klaar. De zomer zal voornamelijk gericht zijn op e-learnings, zodat je deze kan volgen wanneer het jou past.

Als je een training hebt gevolgd die ook nuttig kan zijn voor anderen of je hebt ideeën voor nieuwe onderwerpen die nog niet aan bod zijn gekomen, neem dan gerust contact op en we maken er zeker werk van.

 

Volgende webinar over het CERTA, op donderdag 15 juni om 12.30 uur. Schrijf je in via volgende link !

 

 
 
 

5 verplichte e-learningmodules om het CERTA-certificaat te behalen, welke zijn dat?

Om het CERTA-certificaat te behalen, is het essentieel dat het personeel en/of de manager van het agentschap de 5 e-learnings volgen. Elke e-learning moet worden gevolgd, ongeacht door wie. Na het voltooien van de cursus en het slagen van de quiz op het einde, krijg je een diploma als bewijs dat je de cursus hebt gevolgd.

  • Als uw agentschap tussen 1 en 5 VTE heeft, moet je de 5 diploma's behalen.
  • Als uw agentschap tussen 6 en 10 VTE heeft, moet elke e-learning minstens 2 keer worden gevolgd om 10 diploma's te behalen.
  • Bij 11 tot 20 VTE moet je 15 diploma's behalen (3 diploma's x 5 e-learnings).

Deze e-learnings kunnen door iedereen gratis gevolgd worden, ook als je niet dadelijk het CERTA-certificaat wilt behalen. We moedigen iedereen aan om ze te volgen, ongeacht het aantal diploma's die er nodig zijn om het CERTA-certificaat te behalen.

We zijn ondertussen een nieuwe reeks e-learnings aan het maken en zullen beschikbaar zijn in 2024: andere onderwerpen, andere trainers... Voor nog meer kwalitatieve en toegankelijke trainingen voor iedereen, overal.

 
 
 

De hoofdopleidingen:

CERTA, een sterk label

BTW in de reissector

Klimaat en duurzaamheid

Klik hier
Klik hier
Klik hier

 

 
 
 

BTC - Belgian Travel Confederation
www.belgian-travel-confederation.be

Boulevard Brand Whitlock 132, 1200 Bruxelles
info@btc-travel.be

 
BTA - Belgian Travel Academy
info@bta-travel.be
  Certa
certa@btc-travel.be

Mail envoyé à [email]