Belgian Travel Academy

REMINDER - Heb je interesse? Laat het ons weten voor vrijdag 9 september ! 

 

Ter attentie van [prenom]  [nom]

Beste Effectieve leider de facto verantwoordelijke en/of Verantwoordelijke voor de distributie,

 

Betreft: FSMA registratie en verplichte 3u bijscholing

 

Gedurende het jaar 2020 en 2021 hebben jullie zich ingeschreven in het register van de FSMA als nevenverzekeringstussenpersoon.

Sinds 1 januari 2020 moeten de nevenverzekeringstussenpersonen, hun effectieve leiders die de facto verantwoordelijk zijn (ELdfV), hun verantwoordelijken voor de distributie (VVD) en hun personen in contact met het publiek (PCP) vanaf hun inschrijving, jaarlijks 3 uur bijscholing volgen. Deze verplichting start op 1 januari die volgt op het jaar van de inschrijving in het register (bvb. opgenomen in het register van de FSMA op 15 februari 2021, verplichte bijscholing volgen in de periode van 1/1/22 tem 31/12/22).

De VVD en ELdfV moeten de opleiding verplicht bij een geaccrediteerde opleidingsvertrekker volgen, terwijl de PCP dit ook bij niet-geaccrediteerde opleidingsvertrekker kunnen volgen. Voor personen die zowel VVD als effectief leider ‘de facto verantwoordelijk’ zijn, is er géén verdubbeling nodig. Het blijft 3 uur.

 

De Belgian Travel Academy biedt jullie de mogelijkheid om deze wettelijk verplichte 3u bijscholing te volgen in samenwerking met de Febelfin Academy (geaccrediteerd opleidingsverstrekker).

We stellen dan ook een e-learning of een zelfstudie cursus met certificaat voor, dat voor allen interessant kan zijn en voldoende studiepunten voorziet in het kader van de verplichte bijscholing.

 

Een voorbeeld van een cursus vind je als volgt :

E-learning = “Verzekeringsbegrippen in de praktijk (basisopleiding)” – 3 punten
Dit is een basisopleiding die zowel interessant is voor beginners als voor ervaren personen, waarvoor deze opleiding dan een goeie opfrissing biedt.

Een beschrijving van de cursus vind je hier: https://www.febelfin-academy.be/nl/opleidingen/verzekeringsbegrippen-in-de-praktijk-e-learning

=> Normale kostprijs is 200 € per persoon

 

 

Op basis van het aantal geïnteresseerden, kunnen we aan de hand van een groepsaankoop deze cursus aan een voordeeltarief aanbieden. Hoe meer collega’s interesse hebben, hoe goedkoper de cursus zal worden.

Om dit te onderzoeken, vragen we om volgend online formulier in te vullen. Op basis van alle antwoorden zal geëvalueerd worden of we de cursus in groep aankopen, welke e-learning of zelfstudie cursus het interessants is en wat jullie individuele bijdrage zal zijn.

Hier is de link naar het online bevragingsformulier.

 

Graag je antwoorden bezorgen vóór vrijdag 9 september zodat we dit geheel nog kunnen opzetten en je de opleiding dit najaar kan volgen vóór de deadline van 31/12/2022.

Daarna krijgen jullie een bevestiging of we de aankoop al dan niet kunnen centraliseren en wat de kost voor jullie zal zijn.

 

Met vriendelijke groeten,

Het BTA-team

[Display_points]
 
Belgian Travel Academy
+32 50 25 00 60
www.belgian-travel-academy.be/nl Business Center 
de la Compagnie du Lac
Rue de Rodeuhaie, 1 - 2/2
1348 Louvain-la-Neuve

Mail envoyé à [email]